Depram

Instalatii electrice si de automatizare

Instalații electrice și de automatizare

In baza atestatului ANRE firma noastra asigura documentatie de executie, intermediere avize, executie efectiva a lucrarilor de bransament.

Putem realiza separari ale instalatiilor electrice interioare si montare de contoare pasante. Contorul pasant este pentru contorizare interna intre mai multi subconsumatori. Putem monta contori monofazici dar si trifazici in masura directa sau prin reductori de curent.

Pentru ca tabloul electric este componenta cea mai importanta intr-o instalatie electrica, firma noastra efectueaza lucrari de revizie/reparatii cu scule si aparate de ultima generatie (truse de masura rezistente de izolatie si contact, aparate analiza temperaturi in infrarosu, truse de curenti si tensiuni etc.).

Utilizam si recomandam clientilor corpuri de iluminat cu becuri economice si leduri pentru care, putem asigura o multitudine de tipuri, modele si dispozitive de alimentare/control.

Putem sa va oferim proiecte de executie si solutii de reclama cu casete cu tuburi vidate si benzi cu LEDuri, care pot fi comandate in orice forma sau culoare dorita.

Efectuam reparatii/montaj instalatii electrice de forta si automatizare in zone cu pericol de explozie avand in acest sens 2 electricieni autorizati INSEMEX care au multa experienta in Statii de carburanti si Depozite petroliere.

Generatoarele electrice vor porni automat, cu sisteme AAR, si vor alimenta consumatorii vitali pe perioada avariilor si deranjamentelor alimentarii normale cu energie electrica.

Asiguram consultatii/masuratori pentru stabilirea necesitatii instalatiilor de compensare a factorului de putere si executam/reparam baterii de compensare a factorului de putere cu echipamente de ultima generatie.

Solicită o ofertă

Pentru fiecare dintre serviciile prezentate vă oferim oferta de preț explicită și negociabilă în funcție de tipul și cantitatea de lucrări necesară

are you under 18?

The content behind this door is restricted, make sure you are 18 or above!

Deschide chatul!
Scrie-ne pe Whatsapp
Scrie-ne pe Whatsapp